Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-- Jag hittade den här anteckningen i "mina dokument". Jag minns inte att jag har skrivit den. Jag minns vad den handlar om. --


pusselbitar

Jag tar aldrig bort mina mejl. Nyss hittade jag ett gammalt från X. Det gör ont att minnas februari. Hej, hade han skrivit, och jag hade svarat samma sak.
”Vad poänglöst”, säger hon när jag berättar.
”Jo, men ändå. Egentligen var hela vår relation poänglös.”

Tystnad.
”Vad hemskt dålig jag måste ha varit på att kyssas då.
Det bara slår mig
att våra läppar inte passade i hop,
lite som två pusselbitar som inte är tänkta att
höra samman.”




Fri vers (Spoken word/Slam) av Vinnie
Läst 606 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-15 00:42



Bookmark and Share


  Noomi Henning
fint skrivet. Håller med, gillar med det me pusselbitarna.
2010-02-25

  Vinnie
Nej, ingen speciell.
Det är fiktion. Ingen verklighetsförankring alls.
2010-02-15

  Necromancer
Typ.. Henrik eller?
2010-02-15

  Baystream
Jag gillar liknelsen med puselbitarna... snyggt.
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Vinnie
Vinnie