Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lång tid, ingen sedd...




Levande tankar

 

Du flyger så högt kära ängel, mycket högre än jag någonsin kan,

Du svävar i drömmen även om sinnet är tungt

 

Säg mig ljuva ängel,

kan ett sinne vara mjukt som snö i en värld som snurrar?

kan vingar bära en skadskjuten kropp när bröstet smärtar?

 

Säg mig min ängel,

kan trasade skärvor åter bli till en vacker helhet?

kan viljan och tron växa sig starka på tyngda axlar?

 

Underbara du, tala med mig

för då stannar tiden

stunden blir evig

och ytterligare ett fotografi sätts in i berlocken

 




Fri vers av Io
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-15 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Io
Io