Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får man vara hjärtans glad...

Din blick fastnade på mitt öga
helt plötsligt en dag
efter den dagen
är jag inte längre jag
och inte heller vet jag
vad det var
som i mig så tog tag

I vimlet du lika fort försvann
och jag hann aldrig se
vilken väg du tog
men jag kände ditt andetag
nu är det din luft jag andas in

Den rusar och berusar mig
jag känner inte igen mitt jag
och jag tänker är detta jag
och mitt hjärta slår ett
så annorlunda slag

Att ett enda ögonblick
så kunde röra och beröra mig
och bortom all sans föra mig
och nu är jag inte densamma mer
och en längtan efter det ögonblicket
igen i mig föds och jag tänker om jag ber...

Då hör jag hur det sjunger inom mig det bara ler...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-15 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt