Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjejen

jag kan nog bajsskriva runt
och bajskriva strunt
utan att nån bryr sig om

jag kan nog flagtopa hit
och lapskriva dit
utan att nån till mig kom

jag kan nog spy rött en sväng
och bajsa kissgult i fläng
och lägga mig tunt i patiants

jag kan nog så vara sträng
och sjunga glatt en refräng
och krama den som närmaste fanns

jag kan nog människa va
och inte det som är ja´
ska få bli till ett hinder för mig

jag vill nog uppmärksamhet få
och flera människor nå
men aldrig glömma att jag är en tjej




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-15 19:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
eftersom du regerar i ditt liv är du förstås en tjejsare, du rimliga rimlika lustiga kurra, kanske det är just sådana som du som får jorden att snurra
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP