Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi blev ökenlandskap

allt var så brännande hett
vi svettade oss torra det där året
mina ögon värkte av ljuset
förblindad fumlade jag omkring

allt som finns omkring mig nu
är sandkorn staplade på hög
av vindarnas årstider
och månarnas färd

i guds rike...




Fri vers av Fredric
Läst 183 gånger
Publicerad 2010-05-26 00:17



Bookmark and Share


  Seasons VIP
vackert skrivet, gillar öknar...
2010-06-09

  ia VIP
känns fullkomlig...
gillar skildringen
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric