Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till salu

 

situationer av apati formar långsamma dagar
till en följetång
som en dålig serie med porrfilmsklipp
på kanaldigital
där krulliga karlar sätter på

snurrar jag i en uttråkad väntan 

illaluktande väntrum utan komfort
liknade förr ett mysigt vardagsrum
är jag jagad
en svart svärm av partiklar
fångar mitt tidsfördriv
och jag börjar plocka
jag tror det är väl valda ord av retorik

och det är inte mina

jag springer för att fångas
kastar mig utför för jag vill falla
med jorden under mina fötter
är önskningen en av tre

atmosfär

 

 

 

 

 

 

 

 

när jag gått har jag redan vunnit




Fri vers av Laijza
Läst 408 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-16 10:32



Bookmark and Share


  mayhem and order
Yezz, en grym titel i synk med texten.
Fall,fall eller köp mig för fan
dock med en fet påse melankoli to go.
So good!
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang