Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välsminkade clowner..

Yttre glans..
där människan
gör ´´allt``
för att visa upp ytans
välputsade
välsvarvade fasad
verkar vara
som syret dom andas
välsminkade clowner
som gör entre` på livets scen
spelande sina ``roller``
av vackraste masker
som med tid kommer flagna..








mare






Fri vers av mare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-16 11:26



Bookmark and Share


  Anjeska
Ja det är mer effektfullt att vårda själen, den tar vi ju med oss...
2010-02-16

  peter markurth
bra
2010-02-16

  kråkan VIP
JA..visst e d hemsk! BRA text..tack!
2010-02-16

  Fredric
gillar din text, men ogillar apostroferna... gillar konceptet...
2010-02-16

  Karl den store
Du beskriver väl den obegripliga, lockande ytligheten som är så lätt att tappa bort sig själv i.
2010-02-16

    Niklas H
vackert o tänkvärt
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP