Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens strålar smeker en öm själ

Jag seglar på känslornas hav

där stilla guppar min båt

spegelblank ser jag vattnet

plötsligt så utan förvarning

stormar havet burdust och arg.



Vågen bär mig fram genom ilskan

den piskar min själ blodig

inga hinder finns för dess framfart

den öser ilsket känslan ur sitt inre.



Rätt som det är kommer solen

svagt tittar den fram bakom molnen

tills himlen spricker, lindrar en öm själ

som sårat reser sig åter igen.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-16 21:35



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Resan genom gråt och skratt skriver du så¨vacker
2010-02-17

  Glensan
Text som SOL-klart talar
för sig själv.

Poetat i kraft och stillhet
på samma gång

Härligt skrivet
2010-02-17

    ej medlem längre
"Jag seglar på känslornas hav"

"Vågen bär mig fram genom ilskan"

De här säger att dina känslor går upp och ner . . .
men där finns någon som bär . . .

/Ann
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld