Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt av Ingemar Andersson, Katrineholm 2010


Grenverk

Ett grenverk
som inte breder ut sig mot livet
saknar mening

En borste
som inte rubbas ur sin cirkel
stannar på tomgång.

Vinkelhuset blev aldrig färdigt
sedan gumman auktionerades bort
i oktober

Kardborrbanden är de enda
som får godkänt
på begravningsbyråns modevisning.




Fri vers (Fri form) av Ingemar Andersson Katrineholm
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-16 22:49



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Fin rytm. Första versen är den som mest talar till mig.
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingemar Andersson Katrineholm
Ingemar Andersson Katrineholm