Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att gå sönder eller stelna för alltid

Identitetslösa pojkar granskar henne
uppifrån
nedifrån
igenom

Blickarna hugger sönder, river upp
halvläkta sårskorpor

Sanningen väger alltid för mycket
för att hon ska orka bära
Saknaden längtar alltid efter sådant
hon aldrig haft

Hon försöker skrika ut det svarta inuti
men våt cement fyller henne
andetag för andetag

Och hon undrar om hon går sönder
eller stelnar för alltid.




Fri vers av teateatea
Läst 266 gånger
Publicerad 2010-02-17 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teateatea
teateatea