Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lockbete som säljer..

Media verkar älska
att skriva om sex..
ett lockbete
att fånga läsare
för att läsa övriga artiklar
i deras tidningar
för sex verkar ju sälja..
hett samtalsämne för många
att vara sexig..
antal partners dom haft..
vilka dom skulle vilja ha sex med..
sex hit, sex dit, sex med vem som helst
hela samhället snurrar på
av allt detta ytliga prat...










mare









Fri vers av mare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-17 12:03



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Längtan är stor i vårt samhälle efter sex och kärlek. Många fylls av den tomma hets och statusjakt för det bevisar på lycka tror många.
2010-02-17

  lodjuret/seglare VIP
jo och det icke helt märkliga är att när kvinnor 'talar ut' om sina affärer med andra män så är otroheten en flykt och en längtan efter kärlek som man inte får med den man redan har, som om det bara hängde på mannen om kärleken är vid liv eller ej, medan om tidningen skriver om mannens affärer så står rubriken klar 'därför är män otrogna' som om det var ett slags avskyvärt brott just när män är det som kvinnor även själva är... det är fel att inte jämställa affärerna, även i böcker om mäns och kvinnors förhållanden påstås det alltid att flickor och kvinnor blott är ute efter kärlek och en smula närhet, medan pojkar och män alltid ses som känslolösa brutala sällar som bara är ute efter sex... som om vi levde kvar på stenåldern ungefär... jag har pratat mycket om det här med kramdjursbjörnarna Peach och Berry. och Peach pratar alltid om vilken känslosam make Berry verkligen är och vilken gentleman sedan...
2010-02-17

  kråkan VIP
ja..d e väldans märkvädigt det där.. har du bara minsta antydan till sex i din rubrik var man än skriver så läser massa me folk..ovsett om d e bra eller inte:) Skrev om "tuttar" en gång..du skulle sett! ska lägga ut den här någongång. hade tänkt skriva om detta själv idag..men du han före:) Tack för en bra text..
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP