Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Lars...min morbror

Lars, ditt namn måste vara skrivet på himlen
för alla gåvor du i nödstund har skänkt
Det måste finnas en Gud bortom molnen
som en innerlig tanke har sänt

Lars, det är inte pengar som räknas
det är genoristet av din osjälviska värld
Det finns allt som kan köpas av pengar
men inte kärlek som av guld är värd

Lars, min tacksamhet nu jag vill skänka
ifrån familjen i Norrländska skog
Det är din kärlekstanke som räknas
och det är mer än vad som är nog




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-17 14:35



Bookmark and Share


  aol
bara så vackert
2010-02-22

  Carola Zettergren
Antidepressiv... vilken fantastisk egenskap, han måste verkligen förtjäna den här fina hyllningen!!!:)
2010-02-17

  Larz Gustafsson VIP
Bara själva hans namn borgar ju för kvalitet!
2010-02-17

  Nina Ahlzén
Tänk att en människa kan vara antidepressiv-Underbart ju! Önskar jag vore...:)
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP