Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ro i själen

Tryggt boende finner du i en själ
full av inre ro och styrka.

Lycka finner du i det lilla
det enkla och i stunder av ro.

Glädjen är att kunna njuta
av stunder i all enkelhet.

Att känna tillit till din inre ro
är att ha funnit en fast grund.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-17 15:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lycka finner du i det lilla och stunder i all enkelhet, precis så vill jag kunna leva,
Jättefin :-)
2010-02-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Precis så det är
Precis som Du
skriver så gott
det här bär!
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld