Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sänker hakan mot bröstet och faller ner på knä. Mitt hjärta slår ett extra slag och ögonen är blanka, hoppet lever... 




Fråga inte

Ställ inte frågor som ekar

ställ inte frågor för din egen skull

 

Lyssna på svaren, som fläktar genom rummet

Lyssna på svaren,

som kommer innan frågan ens behöver ställas

 

Snälla, ställ inga frågor som stoppar tankarna

de tankar som tänks behöver all sin styrka

de drömmar som föds tål endast varsam beröring

 

Ty det liv som vacklar kan dräpas av den vänligaste frågan

Ställ inga frågor alls är du snäll

 




Fri vers av Io
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-17 23:40



Bookmark and Share


  ZARIFE DEMIR
Mycket fint!
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Io
Io