Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan vara svårt att veta


Många behov




ibland har jag så många behov

jag frågar mig själv;

vad vill du nu?

så står jag och glor

- Va? Vad menar du?

-Vad vill du???

-Öh, vet inte...

-Jamen kom igen, känn efter!

-Eh, ja en kopp kaffe skulle vara gott..?




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-18 10:11



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Samma här, men kaffe är aldrig fel har jag fått lära mig.
När min son växte upp hade jag det jobbigt periodvis och var ledsen.
Hade förlorat mycket av min hörsel vr tjugonio år.
Jag kokar en kopp kaffe mamma sa min son, då blir du glad.
2010-02-22

  anits VIP
En härlig text där jag
kan känna igen mig
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel