Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melankolin är som en filt över min själ

Minnen kommer i hastighet
som om de stod på kö
för att påminna mig igen.

Allt för att gäcka min känsla.

En smärtsam upplevelse
vilsenheten är stark.

De vackra minnena
gör allt för att skapa
oreda i mina tankar.

Att se dagen och nuet
när de vackra minnena
gör sig påminda skapar kaos.

När jag som mest
behövde de vackra minnena
så höll de sig frånvarande
lät det jobbiga tära på mig.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-18 10:44



Bookmark and Share


  Glensan
Aj text som gjorde ont i mitt hjärta,

Sista strofen är magnifik, den fångar

upp hela texten, riktigt bra
2010-02-18

  Suzy med punkterna
Känslosamt skriver du om livet och det djupa såväl som det ovan jord....Mycket fint
2010-02-18

  mare VIP
Känner igen....som livet är emellanåt..
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld