Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det fördolda..

Faller i tystnad
kristaller över jord
lyser bort det mörka
men i det fördolda
väntar annat ljus
att lysa själar varm









mare










Fri vers av mare VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-18 12:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Himmelriket är inom eder"

Applåd!
2010-02-23

  Anjeska
Värmande rader
2010-02-18

  Bibbi VIP
Underbart ljuvlig.
2010-02-18

  En strimma av guld
Fin och harmonisk.
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP