Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kandidaten


Kaffekopp, rastlösa suckningar.
Kaffekopp, ändlösa droppar.
Mina små grå vänner vaknar,
Men till vaddå?
Kaffekopp, händelserna bleknar.
Kaffekopp, vi emot dem.
De som hokus pokus, trollar
Informationen till propaganda.
Kaffekopp, damp på burk.
Kaffekopp, viljans knark.
Gör onödigheten till en plikt.
Äter linjer och paragrafer.
Spottar på mina ord.
En duktig elev.

Kaffekopp, Vill du vara vaken med mig?





Fri vers av "Dempa"
Läst 415 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-18 14:03



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Skriver under på föregående talare ....
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"