Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord

utan att ens yttra ett ord så
får du mig att se och känna hopp
bara utav din närhet får jag en annan syn
en syn på livet som jag aldrig trodde jag skulle få
jag hatar att jag älskar dig
men ändå vill jag aldrig förlora dig




Fri vers av idahandersson
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-18 18:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker om det du skriver,
men vaför hata att älska
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson