Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försent

vindarna viskar något svagt
något som jag inte förstår
något som jag kanske aldrig
kommer förstå
fast kanske en dag
att allt faller på plats
men då kan det redan
vara försent




Fri vers av idahandersson
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-18 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson