Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussel

Tänk att man kan åstadkomma
något stort med en massa små bitar.
Pussel är mäktigt, precis som livet.
Med små, små bitar kan livet bli vackert!
O jag vill bygga med dig...




Fri vers av anniks
Läst 309 gånger
Publicerad 2005-11-01 09:23



Bookmark and Share


  Propella
Vilken ljuvlig text! *glad*
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva