Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårsolen

Solen har startat

jakten

 

Han söker ihärdigt efter

älskarinnan han aldrig funnit

 

Riktat ögat mot kalla Sverige

i hopp om att hans värme

ska få henne att komma loss från isen

i hopp om att hans ljus ska lysa upp Sveriges alla skuggor

 

För varje dag som passerar

låter han ögat var öppa lite längre

 

Han kommer aldrig finna henne

han har försökt i miljontals år

 

Avundas hans hopp och vilja




Fri vers av Leosm
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-19 07:40



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är då för väl att det börjar lysa till lite
i tillvaron så
en blänk från ovan ger
lite mer d-vitamin åt kroppen
om inte annat med


(Typ dikter som denna)
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm