Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen idag är början till morgondagen



Det är en dag som jag själv kan välja
hur jag vill ge grunden till morgondagen.

Väljer jag att göra något som gör mig glad
så tar jag med den känslan in i framtiden.

Visst finns det hinder på vägen
med tiden så hittar jag verktygen
för att hantera dom.

Min känsla för livet och nyfikenheten
ger mig glädjen att vakna varje morgon
trots att livet innehåller både raksträckor och backar.



Min nyfikenhet blir min ledsagare.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 329 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-02-19 09:12



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Som mitt "ordspråk" Hade nog varit borta för längesen om jag inte varit så nyfiken på morgondagen.
2010-02-20

  Poson
Uppmuntrande
2010-02-19

    ej medlem längre
tycker om den positiva känslan dikten förmedlar,
jag har som mål att bejaka min nyfikenhet minst en gång om dagen
2010-02-19

  Niclas Petersson VIP
Med nyfikenhet kommer man långt...

"Men även om det kan va både svårt och tungt
ska jag göra vad jag kan för att hålla sinnet ungt
jag är äldre nu men jag är fortfarande ett barn
allt är ännu ett mysterium
men det är spännande som fan"

...kom jag att tänka på.

Fint!
2010-02-19

  mare VIP
Tänkvärt.....ett öppet och glatt hjärta lever lyckligare :))
2010-02-19

    J. Herward
''Pustar ut'' när jag läser ditt alster, så där jag en känsla av säkerhet, vad händer om man förlorar den nyfikenheten du talar om här? :)
2010-02-19

  Glensan
Finns det klokare människa än du?
2010-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Ibland är det andra som väljer åt oss.
Det är inte alltid så enkelt.
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld