Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyfter själ högt..

Kärlekens vingar
bär igenom allt
lyfter sorgsen själ
till högsta nivå av ljus








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-19 11:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En underbart härlig väg.
2010-02-23

  Johan Bergstjärna VIP
Från kärleken kommer vi, och dit ska vi, bra.
2010-02-20

  peter markurth
mkt bra
2010-02-19

    ej medlem längre
jättefin :-)
2010-02-19

  Bibbi VIP
Underbart.
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP