Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

---->BARA JAG får komma först...

mina lustar förvrider min kärlek
där köttet är blodigt åtråvärt
där romantiken bara är svek
och längtan speglar vulgärt

drömmarna är målade av din kropp
förlorad är jag i varandras lust
borta är allt onödigt hopp
bort är kärlekens bittra förlust

friheten att finnas inuti dig
driver min osinande kraft
jag är min egen frustande lakej
önskan om din nakenhet jag haft

blott min tanke är så förenande
att jag lommar mot okända mål
med lustar ändlöst förgrenade
är längtan efter nästa hål

mina lustar förvrider min syn
där jag bara vill släcka min törst
och den nakna kvinnokroppen i vyn
och att det är jag som kommer först




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-19 14:42



Bookmark and Share


  Emme VIP
=)))
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé