Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Agnes


Ditt skratt har nått sitt
bäst – före datum
och får oss inte längre att le

Dina fingrar har blivit
för smala
för att kunna torka våra tårar

Dina färger har blekts
för mycket
för att vi ska kunna se dig

Agnes, ser du inte
att vi har
glömt bort dig?




Fri vers av pyret
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-11-01 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyret
pyret