Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Otrohet leder ofta till livslånga skador..


Förbjuden frukt..

Att ``smaka``
förbjuden frukt
ger bitter eftersmak..








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-19 18:54



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Avskalat. Oao
2010-02-26

  Bibbi VIP
"Vad en människa sår får hon också skörda"

Applåd!
2010-02-23

  Mr Lindemann VIP
Jag är sugen på massa frukt. Frukter som jag aldrig ätit förut. Exotiska frukter. Vilka är goda och vilka ska man undvika?

Vissa ser ju lite läskiga ut t.ex Pitahaya, hur smakar den?

Rambutan är en hårig liten rackare som är släkt med frukten Litchi.

Tamarillon äts både som frukt och som grönsak.

Kiwano kallas även Afrikagurka.

Guava, Feijoa, Cherimoya, Kvitten och massa andra frukter.

Nu vet jag inte om alla dessa finns att få tag på överallt. Eller måste man kanske besöka nån utländsk affär nånstans?


Pitahaya


Rambutan


Tamarillo


Litchi


Kiwano
2010-02-19

  peter markurth
ja...det förstör allt
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP