Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människan ett original..

En människosjäl
enastående unik
ojämförbar..
endast sitt eget original
formas stöps
blir alltför många kopior








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-20 10:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"endast sitt eget original"

Som snöflingan.

Applåd!
2010-02-23

  walborg
Ja omgivningen är viktig för en mänsklig själs blomning eller krympande tillvaro.
2010-02-20

  kråkan VIP
tragisk..sann och mycket söt:)
2010-02-20

  lodjuret/seglare VIP
nog är du ett orginal alltid
alltid
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP