Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unik konst..

Stunden föder
fram skapelsen
unik konst
synlig att beskåda








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-20 19:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt.
2010-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Once in a lifetime, som Talking Heads sjöng.
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP