Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bor i ådrorna..

Skaparkraft
den som är levande
bor i ådrorna..
omöjligt att välja själv
har den tagit plats
i en människas liv
utvald till att bli konstnär









mare







Fri vers av mare VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-20 13:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så är det.
2010-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Dagens sanning!
2010-02-20

  lodjuret/seglare VIP
det är du som är poeten
konstfärdig är du
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP