Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tittar upp

Jag reser mig
tittar upp fast tårarna rinner.
Börjar sakta ta mig upp från botten
Du ligger kvar där,
du begraver dig ständigt i mer skit.

Jag ser ljuset allt tydligare
jag ser en ny början
Du ser mörkret och skymtar slutet

Du hatar
Jag älskar.


Solen skiner idag.




Fri vers av Caroline.C
Läst 341 gånger
Publicerad 2005-11-01 15:53



Bookmark and Share


  Kicki Karlén
Känsligt, men jag gillar att den vänder och blir positiv i slutet...
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Caroline.C
Caroline.C