Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan någon ge mig ett svar? snälla.

Du kan vara världens gulligaste person...
men också världens jävla as..
Alltid när vi är själva är det så himmla bra..
Du förstår mej och jag förstår dej..

Men du försvinner ibland..
In i en värld av mörker..

Då lyssnar du inte längre...
Ditt ljuva skratt byts ut mot vassa kommentarer
och tomma kalla blickar..

Varför blir du så, snälla jag förstår inte..
Är det för att du vill visa upp en kaxig fasad?

Ska jag acceptera att ena stunden duga men sen bara va skit?




Fri vers av Caroline.C
Läst 543 gånger
Publicerad 2006-01-29 02:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad svår kärleken är,
eller hur?
Du måste hålla ryggen rak!
Se ditt värde.
Du är verkligen vacker
Så jag förstår inte honom.
Men du..Du är alldrig helt
ensam,
det finns en som ser dej på
varsam distans. Kram och lycka till! :)
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Caroline.C
Caroline.C