Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns alltid här för dej. Och jag hoppas att du den här gången kan vänta på mig också.


Finns här

Vill bara att du ska veta hur myckett jag tycker om dig.
Du är anledningen till min lycka men också till mina tårar.
Hoppas inte på något alls längre.
Kan bara tala om hur mycket jag tycker om dig.
Väntar på dig, nu och alltid





Fri vers av Caroline.C
Läst 403 gånger
Publicerad 2005-12-30 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline.C
Caroline.C