Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Regnet döljer mina tårar
Leendet får mig att tro
Skrattet får mig att hoppas
Men min saknad kommer alltid bero

Du kommer aldrig våga se,
heller aldrig förstå
att det du lämnat efter dig är
lika mörkt som botten på
den djupaste brunn.

Det enda hopp om ljus jag har
är våra minnen
dom har jag alltid kvar.




Fri vers av Caroline.C
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-02-05 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline.C
Caroline.C