Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande död

Hans iskalla händer tar ett hårt grepp om hennes tunna nacke

Hon känner rysningar längs hela ryggraden

\"Försvinn, lämna mig ifred\"

Han flåsar henne tugnt i nacken

\"Nej inte igen\"

Hon känner lukten av hans kvava andedräckt
Hon har kännt den så många gånger förr.

\"Låt mig gå\"

Hon gör ett försök till att fly, men han håller fast henne i ett järngrepp
och trycker henne mot sig.

Hon gömmer huvudet i sina händer.
Hon vet vad som väntar

\"Varför just jag?!\"

Hon är fast igen.

Hon drar ett djupt andetag och förbereder ett sista skrik
men det är försent.
Han har redan svalt henne levande.




Fri vers av Caroline.C
Läst 485 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-25 15:43



Bookmark and Share


  Effell
Mycket bra. Både denna och andra, som jag läste strax innan.
2008-03-22

    BrokenHearted
slutet är slående fulländat...
asbra! (väldigt konstruktivt, jag vet)
2006-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Caroline.C
Caroline.C