Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara onsdag

Gårdagen är bara ett enda stor svart mörker
men jag hade kul?

Den unkna luften gör det omöjligt att kunna koncentrera sig på annat än den kvävande stanken.

Ut, jag måste ut.

Jag tar mig fram genom ett hav av öl, sprit, fimpar och sovande människor.
Nån har rullat gräs.
Vilka är dessa människor?
Vad vill dom mig?

Äntligen framme
Öppnar dörren och tar ett djupt andtag den friska luften fyller min trötta kropp.
Himmlen är klarblå och solen skiner starkare än på länge snön ligger alldeles vit och glittrande på marken.

Suck

Aldrig förut har en sånn vacker dag varit så grå.




Fri vers av Caroline.C
Läst 425 gånger
Publicerad 2005-12-21 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline.C
Caroline.C