Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt går så fort från att tycka att det \"bara\" är marijuana till att \"bara\" tycka att det är ecstasy. När jag tittar mig i spegeln känner jag inte igen mej längre...jag ser två tomma trötta ögon som har sett mer än dom egentligen ska.


jag önskar inte ens mina värsta fiende det här

En glad söt tjej med bra betyg, bra ställt och många kompisar. Tror hon har upplevt allt. tror hon kan allt..

Han är hennes stora kärlek som precis har kommit hem från USA, han har börjat ta droger,

Han pratar alltid så gott om det, \"Carro du måste testa\"

Hon vill ju umgås med han och vara han till lags.

Hon rycker på axlarna..ja det är ju bara röka..

Han slutar i skolan, sitter istället hemma med nåra andra kompisar och röker och super.

\"Carro kom hit, skit i skolan\"

Hon rycker på axlarna, ja det är ju bara skolan..

Hon skiter i skolan, sitter hemma och super och röker istället

Livet leker, tror hon.

Hennes föräldrar börja ana oråd, men dom vill inte tro det som egentligen är så uppenbart..

Det är nyår och dom ska testa Ecstasy

\"Carro, du måste testa det är den härligaste känslan du kan uppleva\"

Hon nickar glatt och tänker, ja det är ju bara Ecstasy



Nu sitter hon där med skiten upp till öronen och mariapol/föräldrar som övervakar vart enda steg hon tar. Allt på bara ett halvår.

Tänk er för, det gjorde inte jag.






Fri vers av Caroline.C
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-01-05 22:24



Bookmark and Share


  Highend
Där du står nu, att du inser att drogerna inte ger dig det du vill ha är rätta vägen till att förändra ditt liv..

Du är ung, du har huvudet på skaft och är en söt tjej.
Du har alla möjligheter att välja vart du vill ditt liv ska gå.

Jag tror att alla ibland känner att de skulle vilja fly från en ibland krävande och hård värld, men droger ger ju bara mer problem och mindre möjligheter att lösa dem.

För oss känsliga människor återstår att kämpa på och tuffa vidare i tillvaron. Vi har bara ett liv och det är ganska kort. När jag var i din ålder var jag inte säker på att jag skulle bli 25, nu är jag 40. Men inuti kan jag ibland känna mig precis som jag gjorde när jag var 17. Det är faktiskt först nu som jag känner att jag kan vara mycket mig själv mest hela tiden.
Att jag duger för att jag är den jag är och att jag trivs med mig själv.

Men det behöver inte ta så lång tid, du kanske gör en snabbresa och hittar din plattform i livet snart.

under tiden hoppas jag att att du fortsätter vara ärlig mot dig själv, står för det du känner, säger nej när det inte känns rätt och njuter av tillvaron så fort det går!

:) Stefan
2006-01-14

  Kajsabajsa
Försök ta vara på livet, sen kan det var försent!
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Caroline.C
Caroline.C