Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast förevigt

Ensam

Fast förevigt i det kvävande mörkret

nu finns det inte ens en liten ljusstrimma kvar

Hennes vardag var fylld med alkhol, droger och glädje

Allt detta har nu bytts ut mot sorg, bråk och detta ständiga mörker

Vad har hon kvar?

Hon kan inte återvända till sitta gamla liv

men hon har inte heller kraft för att gå vidare

Mörkret har slukat henne levande
Hon är fast förevigt.






Fri vers av Caroline.C
Läst 488 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-03 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline.C
Caroline.C