Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2008. har snott den här av en människa som var jag.


självkänsla är som deodorant.




eller är jag själv min egna illusion
en vardagsattiralj på knallblå
augustihimmel. är jag själv någon
bara jag kommer
åt
som ingen annan
efterfrågar och:
det handlar om efterfrågan för att
överhuvudtagen fortsätta existera
.

finns det någon som säger att
hon kanske är fin i ett hårstrå, kanske
har en isoldelock i hjärnan som
kan lysa fram för en
sexåring någongång.
eller
måste jag
leva kvar i ovissheten och fråga min
spegelbild som alltid:
hur vet jag om jag är bra?





Fri vers av C.Degerfeldt
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-20 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C.Degerfeldt
C.Degerfeldt