Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sällsam gäst

Väntan vill veta
hur långt är det kvar
Minnet vill vandra
inåt och bakåt
Oron vill fladdra
i förväg, en fjäril
Nuet en ö mitt i bruset
Det finns ingen karta,
sinnet är nyckeln
visar mig vägen
Den lätta vingen mot huden,
berättar att jag är där
En blåvinge på min hand
vilar en stund




Fri vers av Sara Boström
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-21 10:18



Bookmark and Share


    tapetklister
fin och skör stämning i texten. väldigt fina slutrader med blåvingen!
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström