Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen anvisning är skriven för att lösa. Mig.

Jag kan inte följa några mönster. Ingen anvisning är skriven för att lösa. Mig. Står det socker spiller jag och vid spara lyckas jag radera. Han säger att jag är omöjlig. Låst. Att jag inte går att förstå. Älska.

Jag svarar med att röra. Smeka honom fast. Tills han jäser över och går.

För alla lämnar. Förr eller senare så fryser jag fast utan famn att falla. In i. Kan inte vara skinnflådd då. Öppen är sårbar och varm mitt svar på blottad. Till förbannelse och trasighet. Om jag låter mig flyga förstår han väl att jag dör om han svävar iväg? För jag kraschar. NÄR han går. Inga om i hans blick och vingars slag.

De.

Flyr aldrig. De är samlade när de lämnar. Lättade och jag tyngd. Feldoserar kärlek på rutin och kollapsar över kalla golv i tomma rum. Andningsuppehåll som studsar mellan väggar och haglar över ensamt jag. Piskar och uppfostrar. Att aldrig öppna mig igen.

För allt är konsekvenser. Av mig. Endast.

Vettskrämd när han säger att han vill. Komma innanför. Inuti ja, kom du. Men förstå nej. Jag är inget han skulle tycka om. Eller? Vågar jag låta honom då jag vet att det påskyndar processen. Avlägsnandet. Av hud. Kropp och stötar.

?

Nej.

För elektriska stunder felkopplar till slut ändå. Alltid och med smärtfulla slag.

***

"Jag vet inte vem du är."

Dörren darrar lite när han gått. Mina händer darrar mer.




Fri vers av malin...
Läst 315 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-21 10:45



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En kraftullhet i förmedlandet av

styrka i berättelsen om

intensitet i berättandet till
2010-02-23

  Andreas Widell
Ack detta mörka tomma hål!


*öppnar änglars kärleks famn*


kom! :O


mkt starkt och berörande!

helt läs värd...

vem är du?
du mystiska talang från mörkrets måne...
Jag må dock ändå ta din hand och kyssa den.

Tack för lässtunden min sköna.

*applåderar, bokmärker*
2010-02-22

  Llinor
jag älskar det

känns som att du bara tryckt ut en massa tankar, satt punkter där man stakar sig och styckeindelningar där man själv stannar i tankarna.
super bra - precis som alltid
2010-02-21

  Hans Christian
suveränt skriven...läste den riktigt långsamt och det var en sann njutning "för elektriska stunder felkopplar till slut ändå,alltid och med smärtfulla slag" :o)
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...