Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyser nuet..

All vi äger
är ögonblicket..
blickar över solbelysta
vita vidder
himmelens gåva
lyser dagen just nu








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 554 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-02-21 12:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2010-02-25

  peter markurth
fin
2010-02-23

  Anjeska
Sweet!
2010-02-23

  Annmargreta
Glad att jag såg dig här och glad
att få ta del av dina fina texter!
Tack för att du läst min text!
2010-02-21

  Larz Gustafsson VIP
"Allt vi har är här och nu", sjöng Lustans Lakejer...
Men det finns ju en fortsättning, som för den som tror gör nuet mer uthärdligt.
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP