Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://myfatcat.blogg.se/


Tankar om robot.

Söndag sitter jag och funderar på varför människor är som zombies.
Jag hatar människor. Så kan det gå.
Robotar som snart tror att mens är blått likasom dom tror att dom inte har någon chans att ändra någonting.
Men saker bara är som dom är. Mina tankar leder ingenstans.
Man börjar hata. Betongfeeling.
Jävla borgarsmet. Fega fanskap.
Klart man inte pallar så mycket mer.
Ärligt talat respekterar jag inte ens mig själv.

Jag har en mattelärare som tror att han är nåt slags vänster. En vänsterzombie.
Han är som mig. En robot. Men i berättelsen om matrix är det en robot B166ER (ja, jag kan det utantill)
B1666er var den första som stod upp mot sin ägare. Han krossade hans skalle. Allt finns på en övervakningskamera. Efter att denna b166er gjort detta började robotarna inse att de också hade känslor.
Och ett krig utbröt.
Matrix. Funkar inte som argument.

kanske skulle man börja skapa musik.
Gå on and on om hur människor hade det innan välfärden byggdes upp.

Kanske skulle man starta punk.
Bara inte tänka alls, bara känna.
Skrika rakt från hjärtat.
Staten och kapitalet - ingen robot fattar.

Kanske ska man bara leva som ett offer mitt i smeten och försöka bli lite drogad så man orkar med att klara genom en dag där människor är som bottar.

Kanske alltid berätta vad man tycker och känner. Bli en bitterfitta.

Min mening är iaf obetydlig. För jag kommer aldrig ha nåt jävla sommarprat.
Jag har inte ens varit med i Idol.
Det är högst 10 nya pers som läser min blogg varje dag. Och de läser inte ens klart det här.
Jag är bara lite sliten av mina duster med mitt eget psyke och ätsjukdomar.
Jag är bara ett barnbarn till en härlig kommunist som röker pipa. ...Jag känner inte Tompa Eken egentligen.
Jag bara älskar hans bullar och har bara bytt ett par ord med honom. Men han är min idol.
- ingen robot fattar.

Jag är bara en annan robot som fokuserar på min egen framtid att ta mig från betongen.

Men en sak är jag totalt säker på.
Mina tankar driver mig framåt.
Och även om jag bara är en jävla skinhead så vet jag att en dag.
We're gonna fucking win.
Det är det ända hopp jag kan ge mig själv.
Men ingen fattar.








Fri vers av Marriz
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-21 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marriz
Marriz