Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKISSBLOCK

Skissblock
står det
70 ark
A5
(148 x 210 millimeter)
70 gram
träfritt
papper
Limning på ena sidan
Glued on one side

Jag rullar mina tummar
och konstaterar
att jag aldrig har
varit duktig på att
skissa




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-21 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar