Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom hem!!!!

Min själ och kropp värker

längtar efter värme som lindrar

saknar närhet och kärlek

har tydligen farit iväg

kanske den tog semester.



Hoppas snart den kommer hem.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-22 14:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag är säker på att den snart är tillbaka!

Den tog nog bara en liten paus ...

"längtan bär dig
över mörka vatten
-Kärleken evig"

/Ann
2010-02-25

  aol
så fint ja all denna längtan, du finner den, kram,
2010-02-23

  Quasimodo
För ett nödvändigt behov i ditt uttryck här !!
2010-02-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Klart den gör
jag hörde på
radion att nu
den just till
Dig kör!
*******
2010-02-22

  Suzy med punkterna
Jag hoppas med och för dig vännen.
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld