Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du behöver inte mig

På ett sätt tror jag
det är bra
att du inte pratar med mig
ser på mig
sms:ar mig
hör av dig
bryr dig

Det är mycket enklare
att släppa dig då
det är mycket lättare
att släppa någon
man vet
inte behöver en

Och du
behöver ju
inte
mig
längre




Fri vers av frostblomma
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-22 17:54



Bookmark and Share


  Drömkram
Sorglig och sorgligt berör du. Kram
2010-05-13

  infantsgame
"Och du
behöver ju
inte
mig
längre"

Den där biten, och speciellt dom tre sista orden som står var för sig, gör hela texten. Riktigt bra skrivet!
2010-03-08

  Articlight
Tänk, på nått vis så tror jag dig inte. Att det är lättare att släppa taget. Inte om jag läser mellan raderana iaf.
Bra igenkänning där.
2010-02-22

  anita VIP
Myxket tänkvärd dikt.
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

frostblomma
frostblomma