Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tillägnar dessa ord Min poetvän Suzy...




Dina ord är så pulserande

 

 

 

Du kvinnan som dansar på rytmer av andetag
Vad är hemligheten bakom takten av din suck..


för när du suckar...

så skakar du om den globala turbulensen
runt omkring oss..

när vi läser dina verk
så känner vi att vi tillhör alla typer av moln..

alla partier av gråt
alla stycken av passion

men när vi läser
din sorg

tillhör vi till alla tårarna som rinner ner för alla kvinnor...
under dina fötter hörs bönerna av regn..

 

när vi känner dofterna av dina ord
så får vi känna en mästerlig bestrålning av kvinnlighet

den ger oss möjligheten att var i en brinnande känsla
i utrymmet av din
omöjlighet...

 

Vi mäter dina skakningar med Richterskalan
och vi vet

i vilken tid dina önskningar flyter
på vilket djup din kvinnlighet samlar ditt grundvatten

och i vilken geologisk tid dina jordbävningar
formar punkterna

 

du ...min poet vän...

När bokstäver kommer i kontakt med pulsen ifrån hjärtat..
och tränger igenom så djupt...

när en penna bländar känslorna..
så håller min penna tyst


för att inte klottra på dina vackra ord...

 

 

Du Suzy...

du är sucken med en annorlunda puls..
dina ord är så pulserande

och färgar skönheten ..

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 643 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-02-22 22:25



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Stort och vackert skrivet om en duktig och vacker poet och kvinna!
2010-03-04

  Bernhardina
Välskrivet och väldigt fint!
2010-02-26

  Berit Robin Lagerholm VIP
underbart vackert skriftat.
Vilken ynnest att skänkas dessa rader
2010-02-26

  sulimaa
Så fint skrivet till Suzy som skriver så underbart vackert om både glädje och smärta :)
2010-02-24

    sunnanvind
Jättefin tillägnan! Applåder!
2010-02-23

  peter markurth
mkt bra hon har förtjänat detta, en mkt lojal vän.
2010-02-23

  firefire
jag tycker också att Suzy är rent fantastiskt underbar;))fint skrivet till henne!
2010-02-22

  Gisela Nordell
ja jag håller med, känner igen mig i sorgen
glädjen,engagemanget och meningen
"mästerlig bestrålning av din kvinnlighet"
en underbar bekräftelse av en poetvän.
Så fint av dig att våga skriva detta, ge ord
till de känslor underbara Suzy väcker...
2010-02-22

  kärleks ängel
underbara ord till din vän!
2010-02-22

  Suzy med punkterna
Tack min vackra själ för regnet du ger med dina ord, regnet som låter mig dansa fri, tack för regnbågens vackraste ord i världens alla färger...tack .......
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m