Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkylningsdepression



Få gånger tycker jag synd om mig själv.
Förutom de gånger då hela huvudet
känns som en seg snorklump

Ensamheten ekar tungt och tiden MÅSTE
gå långsammare

Näsan svider och kroppen lider
och till råga på allt
förlamning av glad känsla




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-22 20:28



Bookmark and Share


  aol
så sann livspoesi
2010-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker synd om mig själv även när jag är fysiskt frisk.
2010-02-22

  lodjuret/seglare VIP
jag är nästan aldrig avundsjuk på andra, utöver när de är riktigt sjuka eftersom jag ofta nog blir frisk redan när jag sitter i läkarens väntrum
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP