Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sa upp mig!!!

Tänk vilken väg vi vandra innan spegelbilden stämmer med den inre känslan.

Nu börjar min spegelbild överensstämma med min inre bild.

Min kropp är förpackad i en hud så mjuk,
fylld med blod, rödlila är dess färg

Mitt hjärta slår för varje sekund,
rytmen av liv fyller mig så sakta.

Min röst hörs inom mig, den säger:

"Lev livet följ ditt hjärta".


Ack så svårt, du följer inte "livets lagar" alltid i livet.

"Vilka lagar?" säger du.

De där lagarna de som ackompanjerar oss i samma skal, stöper oss i samma skrud.

"Nä, de vill jag inte följa längre!" Jag oponerar mig och skapar nya lagar för livet.

Nu motionerar jag nya lagförslag för livet:

"Följ din känsla hur obekväm den än är".

"Följ ditt hjärta, då får du ett hjärtslag i rätt rytm".

"Ett hjärta som sprider frisk blod inom mig."

"Ett hjärta som lever"






Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 389 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-02-22 21:36



Bookmark and Share


  Miss Mod
En härlig strimma av guld.
2010-03-03

  Fånga dagen
underbara dikt med kloka visdomsord som jag gillar
man ska följa sitt hjärta :)

MVH Anna-Karin
2010-02-23

  Grubbelmia
Härlig text. Befriande på något sätt... Har du läst Susanna Camaros bok; Gå dit hjärtat leder dig?
2010-02-23

    ej medlem längre
Underbart härligt skriven!

Hopp och framtidstro ... Tro på dig själv... Du vet vad Du vill ...



Skickar men några ord:


Nu får det vara nog

orkar inte mer,

människors krav

jag lever här och nu ...


Hälsn. Ann
2010-02-23

    leelee
Jag vill också säga upp mig!
2010-02-23

  aol
bara så bra skriftat
2010-02-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Well done and said
my friend work so
every day that
will bring you
the best of
days...
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld