Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårlängtan.

Längtan efter vårens doft

Snön dalar där utanför mitt fönster

Min fyrbenta vän följer dess väg ner mot marken

Tussilagon väntar ivrigt att visa sig

Snödroppen trotsar vinterns envishet

Kaffet är redan kokt i väntan på våren

Nu får du komma innan kaffe kallnar

så vi kan finna platsen vid husknuten

Höra dropparna från takåsen och fåglarnas ivriga kvitter


Välkommen du ärade vår jag ber dig allra ödmjukast att komma till oss nu.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 309 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-23 09:45



Bookmark and Share


  Roula O
längtar efter våren också... fantastiska rader ifrån Dig...
2010-03-05

  Suzy med punkterna
Sänd den vidare! ;=)
2010-03-01

  Nina Nightwish
Vackert..
2010-02-23

    leelee
Det går så lång tid mellan varven så man glömmer vad det är man längtar efter nästan ju! :-) Fin text om längtan till våren.
2010-02-23

  Quasimodo
Det var "droppen" det, menar förståss att jag längtar så till det härliga ljudet från takdropp i vårstund, det väcktes här och tack!
2010-02-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja våren
den tåren
har oss gästat
oss som naturen
har testat och dags-
mejan flödat men dagen
därpå har frosten allt
igen dödat... Isgata här!
2010-02-23

  Emme VIP
Jättefint! Toklängtar efter våren...
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld